Zapytaj lekarza

1 , 0 3 0 , 4 9 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Białaczki: Pytania do specjalistów

Czy te wyniki mogą świadczyć o białaczce?

Dzień dobry Po ostatniej morfologii otrzymałam wynik WBC 3,6(4,4-11,3) RBC 4,47 HGBg 12,5(12,1-15,3) HGBmmol 7,8 PLT 166(170-394) GRA tys 1,6...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Mam 48 lat, ostatnim czasie odczuwam dolegliwości

Mam 48 lat, ostatnim czasie odczuwam dolegliwości. Bolą mnie ręce kości i stawy dłoni, łokci i barku niechcą się goić rany wielkości 2-4 milimetrów , na...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Gdzie jeszcze mogę udać się po poradę?

Bardzo proszę o pomoc. Ja przez objawy około-ziarnicowe wskazujące na chłoniaka przestałam w ogóle...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Bartłomiej Grochot

Czy możliwe, że moja odporność się obniżyła?

Czy moja odporność się obniżyła? Okresowe obnizenie odpornosci? Czy istnieja mozliwosci okresowe obniżenia odporności organizmu z powodu infekcji obecności...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Konstanty Dąbski

Czy przy białaczce szpikowej można usunąć śledzionę?

Witam, moja mama choruje na ostrą białaczkę szpikowa, ma znacznie powiększona śledzione....

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Czy po chemii można starać się o dziecko?

Witam mój mąż jest po pięciu chemioterapiach chorował na ostrą białaczkę...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Czy nawroty gorączki u dziecka świadczą o białaczce?

Witam czy nawracajaca goraczka u dziecka zawsze świadczy o białaczce lub chloniaku ? Córka miała przez...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Czy u 19-latki możliwa jest białaczka?

witam. Mam podwyższone limfocyty we krwi,...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Jak postępować przy przewlekłej białaczce?

Chciałabym spytać do jakiego lekarza mam pójść , żeby potwierdzić diagnozę . Mam przewlekłą białaczkę...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Jak leczyć nerwicę lękową u 35-latki?

Witam, Juz w sumie od jakiegos czasu zle sie czuje. W pracy mialam bardzo duzo stresu, ktory ciagnal sie miesiacami. Wrocila nerwica...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Mgr Hanna Markiewicz

Czy możliwa jest białaczka u 19-letniej kobiety?

Witam. W zeszłym roku w sierpniu miałam robione badania krwi, ponieważ myślałam, że...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Jak leczyć wtórną ostrą białaczkę szpikową u syna?

Witam, Mój 18 letni syn zachorował na wtórna ostrą białaczkę szpikową. Leczył wcześniej...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Czy te wyniki mogą wskazywać na białaczkę?

Witam czy takie wyniki mogą wskazywać na białaczkę? Leukocyty 3,6 Limfocyty...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Co oznaczają wybroczyny na rękach i nogach?

Dzień dobry, od jakiegos czasu mam kilka objawow ktorych nigdy wczesniej nie mialam mianowicie od okolo miesiaca pojawiaja mi sie na nogach i rekach wybroczyny...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Czy witamina B12 pomaga leczyć białaczkę?

Czy zażywanie witaminy B12 może zaszkodzić przy chronicznej białaczce...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Czy moja odporność się obniżyła?

Okresowe obnizenie odpornosci? Czy istnieja mozliwosci okresowe obniżenia odporności organizmu z powodu infekcji obecności wirusa w organizmie? Mezczyzna...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Konstanty Dąbski

Czy moje objawy wskazują na białaczkę?

Witam. Czy słusznie podejrzewam u siebie białaczkę ? Mam 18 lat i trochę boli mnie brzuch czasami mam nocne poty ale nieduże dodam że od zawsze dużo się...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Dlaczego mam problemy ze zdrowiem?

Niepewnosc stanu zdrowia (odpornosc? infekcja? zakazenie?), mezczyzna 29 lat, 186cm wzrostu,...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Konstanty Dąbski

Czy te wyniki mogą sugerować białaczkę?

Dzień dobry mężczyzna ma 29 lat jego ostatnie wynki są takie że ma podwyższone leukocyty norma to 9,1 a ma 9,3 i erytrocyty...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Co może znaczyć taki nadmierny lęk o swoje zdrowie?

Mam 33 lata. Rok temu urodziłam dziecko. Od 2 lat zajmuje się domem, nie chodzę do pracy. Regularnie (3 lub 4 dni w tyg) uprawiam sporty siłowe. Pochodzę...

ODPOWIADA 2 EKSPERTÓW:
Mgr Katarzyna Kulczycka
Mgr Hanna Markiewicz
Strefa Kobiety
Ważne tematy