Zapytaj lekarza

1 , 0 3 5 , 5 3 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co można wyczytać z takich wyników hormonów?

Witam proszę o interpretację wyników TSH wynik 2.195 norma 0.35-4.94 FT3 wynik 3.36 norma 1.71-3.71 FT4 wynik 0.95 norma 0.7-1.48 lekarz dopiero będzie ale jeszcze tutaj może się coś dowiem z góry dziękuję za informację
KOBIETA, 34 LAT około miesiąca temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Ważne tematy