Zapytaj lekarza

1 , 0 2 9 , 4 6 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co znaczą takie wyniki hormonalne?

Dzień dobry. Proszę o interpretację moich wyników. TSH: 1.02 FT4: 21.94 (norma 12-22) FT3: 4.92 (norma 3.10 - 6.8). Czekam jeszcze na wyniki przeciwciał i kortyzolu. Sugerowano mi (znajomi) zrobienie krzywej glukozowo - cukrowej. Dodam, że glukoza zawsze jest w normie i jestem szczupła. Czy są ku temu podstawy, aby oznaczyć krzywą? Pozdrawiam serdecznie.
KOBIETA, 28 LAT 3 tygodnie temu

Krioprezerwacja płodności

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy