Zapytaj lekarza

7 1 9 , 7 0 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co znaczą takie wyniki w 3 dniu cyklu?

Witam, proszę o interpretacje wyników, 3 dzień cyklu, kobieta 39 lat, problemy skórne, trądzik na brodzie, nadmierne owłosienie na twarzy, niedoczynność tarczycy, euthyrox 37,5 mikrograma TSH 1,900 µIU/ml (0,27 - 4,2); FSH 7,26 U/I; LH 4,92 U/I; Estradiol 34,23 pg/ml; Prolaktyna 13,09 ng/ml; DHEA-SO4 603,70 µg/dl (60,9 - 337); Testosteron 55,39 ng/dl (6 - 82)
KOBIETA, 39 LAT około miesiąca temu

Leczenie trądziku

Trądzik atakuje nie tylko osoby w wieku dojrzewania. Często starsze osoby muszą się z nim zmagać przez długi czas. Obejrzyj film i dowiedz się, jak radzić sobie z trądzikiem.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy