Zapytaj lekarza

7 3 6 , 5 8 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy mam szansę na unormowanie hormonów?

Wiatam, Prosilabym o interpretację moich wyników. Mam podwyższone i się troszkę zalamałam ponieważ chcialabym za kilka lat zajść w ciążę. Czy mam szansę na unormowanie tych hormonow? Dodam że biorę rownież lek lamotrigine na epilepsję(czytalam że te lekarstwa tez mogą mieć wplyw na wyniki) FT3 5.77 norma 3.13-6.76 FT4 14.62 norma 12-22 Ant-TG 293.6 norma <115 Ant-TPO 83.42 norma <34 PRL 632.3 norma 102-496 TST 2.03 norma 0.29-1.42
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Poród - kiedy należy udać się do szpitala?

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy