Zapytaj lekarza

7 3 6 , 2 3 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy moje wyniki hormonów tarczycy wymagają konsultacji u specjalisty?

Witam mam 35 lat i moje tsh wynosi 1,040 normy to 0.270 do 4.200 ft 3 ,4.48 normy 3,1- 6.8 , ft4 17,68 normy 12,0 - 22,0 Czy mam isc do lekarza czy wyniki sa dobre ? Dziękuję za odpowiedz
KOBIETA, 35 LAT ponad rok temu

Witaminy w ciąży

74 poziom zaufania

Szanowna Pani, wyniki są prawidłowe. Serdecznie pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy