Zapytaj lekarza

7 3 6 , 7 1 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy moje wyniki tarczycy są na pewno prawidłowe?

Witam, Chciałabym się dowiedzieć czy moje wyniki tarczycy są prawidłowe?dziękuję. TSH-0,855 ulU/ml 0,55-4,78- FT3-2,99 pg/ml 2,30-4,20 FT4-1,12 ng/dl 0,89-1,76 ,ATPO 31,6 u/ml <60,0- ATG 16,9 U/ml <60,0 Monika lat 36
KOBIETA, 37 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

74 poziom zaufania

Wyniki prawidłowe

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy