Czy to możliwe, że organizm nie produkuje przeciwciał?

dzień dobry, moja mama 65 lat , zrobiła badania w kierunku nietolerancji laktozy i nietol. glutenu: alfa-laktoalbumina, beta-laktoglobulina, kazeina, surowicza albumina wołowa, gluten. Dla wszystkich wynik wyszedł <0,15 kU/L. Czy możliwe jest aby organizm nie produkował przeciwciał skoro od ok. 2 lat nie je produktów z laktozą i glutenem? Wcześniej gdy jadła (od zawsze) , miała biegunki, bóle brzucha trwajace kilka dni, uczucie przelewaniai bulgotania w brzuchu. Będę wdzieczna za odpowiedź. pozdrawiam Luiza
KOBIETA, 41 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty