Zapytaj lekarza

7 4 0 , 9 6 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak interpretować prawidłowo moje wyniki hormonalne?

Dzień dobry, proszę o interpretację wyników: - TSH 4,320 norma 0,270-4,200 - FT4 1,10 norma 0,93-1,70 - anty-TPO 13,30 norma 0,00-34,00 - anty-TG <10 norma 0,00-115,00 wizytę mam dopiero za miesiąc i jeszcze usg tarczycy przed mną.
KOBIETA, 34 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

74 poziom zaufania

Szanowna Pani wyniki są dobre poza TSH, proszę powtórzyć badanie. Całość wskazuje aktualnie na subkliniczną niedoczynność tarczycy

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy