Zapytaj lekarza

7 3 9 , 9 1 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak interpretować wyniki badań w 27 tyg. ciąży?

Witam, jestem w 27 tyg ciąży i poproszę o interpretcję wyników badań: TSH 0,094 µIU/ml (norma w lab. 0,27 - 4,2), FT3 3,31 (norma lab. 2 - 4,4), FT4 1,15 norma 0,93 - 1,7), a P/c. p. receptorom TSH <0,8. Czy to coś poważnego? Nigdy nie miałam problemów z tarczycą.
KOBIETA, 31 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy