Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 5 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Niedoczynność tarczycy wykryta w ciąży

Witam w ciąży wykryto u mnie niedoczynność tarczycy wyniki: 12 tc tsh 3,22 (0.25- 5.00) dostałam eutoryks 25 15 tc tsh 3,22, ft4 11,06 ( 10.60 - 19,40), ft3 3,60 (4-8,5) zwięksdzono mi dawkę na euthyrox 50 18 tc tsh 2,28 ft4 13,23 ft3 3.06 Jak takie wyniki mogą wpłynąć na dziecko? czy to jest duża nieprawidłowość? paulina
KOBIETA, 34 LAT ponad rok temu

Poród - kiedy należy udać się do szpitala?

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy