Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 5 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Ocieranie się genitaliami a ryzyko ciąży

Czy istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę podczas kilkukrotnego otarcia penisem o łechtaczkę i wargi sromowe kiedy nie doszło do wytrysku, ani przed, ani po?
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Jak wykonać test ciążowy?

Lek. Paweł Baljon
77 poziom zaufania

Witam serdecznie. Nie można wykluczyć takiej możliwości gdyż preejakulat może zawierać plemniki.

lekarz w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Kielcach.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy