Zapytaj lekarza

7 4 0 , 6 7 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Prośba o interpretację wyników 3-letniego syna

WItam, Prosze o interpretacje wynikow mojego 3 letniego syna. Miesiac temu wyniki badan : zelazo-10.5 norma 10.6-28.30 witamina B12- 947 norma 191.00-663.00 powtorzone badania w ubieglym tygodniu: zelazo 19.9 B12- 778 ferrytyna -29 norma 30-400 wyniki tarczycy prawidlowe.
KOBIETA, 40 LAT ponad rok temu

Jak pozbyć się ciemieniuchy?

Ciemieniucha związana jest z nadmierną pracą gruczołów łojowych u niemowlaków. Jej objawy są zmiany na skórze głowy dziecka. Obejrzyj filmik i sprawdź, jak się jej pozbyć.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy