Zapytaj lekarza

7 4 3 , 0 5 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Proszę o interpretację wyników u 40-latki

Proszę o interpretację wyników: TSH - 3,436 (zakres referencyjny: 0,35-5,50) FT3 - 3,91 (zakres referencyjny: 2,30-4,20) FT4 - 1,00 (zakres preferencyjny: 0,89-1,76) ATPO - < 28,0 (zakres preferencyjny: <60,0) ATG - 16,5 (zakres preferencyjny: <60,0) Kobieta, lat 40
KOBIETA, 40 LAT ponad rok temu

Pierwsza wizyta ginekologiczna przed antykoncepcją

74 poziom zaufania

Szanowna Pani, wyniki są prawidłowe, pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy