Zapytaj lekarza

7 4 0 , 9 6 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Włożenie penisa do pochwy na pół centymetra a ryzyko ciąży

Witam Pieściłem się ze swoją dziewczyną, parę razy włożyłem lekko penisa do jej pochwy, tak na 0.5cm, potem go szybko wyciągnąłem ...-wcześniejsze pytanie "Wytrysk na brzuch a ryzyko ciąży" Było to nierozsądne ale co się stało to się nie odstanie, dodam że dziewczyna szybko potem się wytarła papierem w środku i na zewnątrz, okres ma średnio co 29/31 dni, jak duże jest prawdopodobieństwo że zajdzie w ciąże, czy da się temu zapobiec. Nie chcemy mieć teraz dziecka Pozdrawiam
MĘŻCZYZNA, 20 LAT ponad rok temu

Zapłodnienie

Lek. Paweł Baljon
77 poziom zaufania

Witam serdecznie. W takiej sytuacji ryzyko ciąży jest minimalne choć nie można tego wykluczyć. W tym wypadku można zgłosić się do ginekologa po tzw tabletkę postkoitalna. Warto jednak podkreślić, że działa ona tylko do 72h po stosunku.

lekarz w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Kielcach.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy