Zapytaj lekarza

7 4 0 , 4 9 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik badań hormonalnych i glukozy

Witam poproszę o analizę:TSH-1,650;ST3-2,52;ST4-0,92; ESTRADIOL-13,12;FSH 7,72;PROGESTERON-0,68;PROLAKTYNA-7,09; BILIRUBINA CAŁKOWITA-0,94;WIT D3 -42,10;DHEA-12,37;KORTYZOL-7,37;WAPŃ CAŁKOWITY -2,36; FOSFOR-1,14; GLUKOZA 0-78,1H-82,2H-36; INSULINA-4,1,37,4,6,3
KOBIETA, 24 LAT ponad rok temu

Badania krwi - żelazo

Lek. Paweł Baljon
77 poziom zaufania

Witam serdecznie. Wyniki badań wydają się być w normie, ale nie podała Pani jednostek co utrudnia interpretację wyników.

lekarz w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Kielcach.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy