Zapytaj lekarza

7 3 6 , 6 5 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik badania hormonów tarczycy oraz nerwowość, pieczenie języka, męczliwość i skurcze międzykomorowe

męszczyzna 46l. TSH 0,445ulU/ml norma 0,270-4,200 FT3 5,49 pmol/l norma 3,10-6,80FT4 19,22 pmol/l norma 12,00-22,00złe samopoczucie nerwowość pieczenie języka oczu szybkie meczenie puls powyżej stu udeżeń na minute skurcze międzykomorowe . To objawy które mnie niepokoją byłem u kardiologa serce zdrowe badania wysiłkowe w pożądku .Czy powinienem udać się do Endokrynologa .
MĘŻCZYZNA, 45 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy