Zapytaj lekarza

7 3 6 , 6 3 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania hormonów tarczycy oraz złe samopoczucie i zmęczenie

Witam. Chciałam zapytac o interpretacje moich wyników na tarczycę.Mam 34 lata moje tsh to 0,590(0,270-4.2) ft3 3,31(2-4.4) ft4 1,32(0,93-1,7).To są moje pierwsze badania ktore zrobiłam sobie z ciekawosci poniewaz od pewnego czasu źle sie czułam. Byłam ospała , wiecznie zmęczona bez zycia. Zrobiłam sobie rowniez badanie na cukier i wyniki są w normie wiec cukrzycy nie mam.Emilia Kielce
KOBIETA, 34 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

Szanowna Pani,
te wyniki są w normie, więc należy wykluczyć chorobę tarczycy jako przyczynę Pani dolegliwości.
Pozdrawiam
dr R.Anielski

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy