Zapytaj lekarza

7 4 2 , 1 6 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania tarczycy a poronienie

Wyniki tarczycy a 2 poronienia ... Witam , jestem po 2 poronieniach w trakcie są badania kariotypu . Od ostatniego poronienia minęło 11 tygodni Wczoraj zrobiłam takie badanie proszę o pomoc w odczytaniu : TSH HORMON TYREOTROPOWY wynik; 0,1101 norma od 0,35-4,94 , FT4-wolne T4 wynik 1,17 norma : 0,7-1,48 , FT3-wolne T3 wynik 3,70 norma 1,71-3,71 . Czy możliwe , że choruje na tarczyce i dlatego nie mogę utrzymać ciąży ?.
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Stosowanie leków przeciwdepresyjnych w ciąży

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy