Zapytaj lekarza

7 4 0 , 0 0 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Przerażające wyniki próby wątrobowej

Witam własnie odebrałem wyniki próby wątrobowej i troche mnie przeraziły: Alt 123 norma 0-55, Ast 46 norma 5-34 , Ggtp 127 norma 12-64 , Amylaza 40 norma 25-125 , Biliburina całkowita 0,86 norma 0,30 do 1,20 . Czy jest powód do paniki
MĘŻCZYZNA, 32 LAT ponad rok temu

Diagnozowanie chorób wątroby

Wątroba ma za zadanie oczyszczać nasz organizm z toksyn. Jeśli zaburzona jest jej praca, wówczas cierpi na tym cały organizm. Dlatego ważne jest szybkie wykrycie problemu. Obejrzyj film i dowiedz się, jak zdiagnozować choroby wątroby.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy