Astma i alergia a choroba posterydowa

Jestem alergikiem i astmatykiem, po podawaniu mi dużych ilości metypredu w celu ratowania zdrowia wykryto mi dużo chorób posterydowych. Mam wykrytą niedoczynność tarczycy i rozlane wole nietoksyczne. Jestem bez leków. Czuję się źle, mam zawroty głowy, omdlenia,kołacze mi się serce, wypadają włosy,nie toleruję upałów, drętwieje mi lewa strona itd. Zrobiłam wynik Anti- TSHR 1,09 IU/ml [1,22 - 1,75]. Nikt nie wie co mi jest, w szpitalu po zasłabnięciu 2 krotnym stwierdzili, że nie mam udaru i w
KOBIETA, 65 LAT ponad rok temu

Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać

Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty