Zapytaj lekarza

7 4 2 , 8 5 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badania TSH, estradiolu i prolaktyny

Witam,chciałabym prosić o interpretację wyników. TSH-1.270 {0.27-4.2}.Estradiol-73,8 pg/ml ,faza folikularna{12.5-166.0},faza owulacyjna{85,8-498,0},faza lutealna{43,8-211,0},po menopauzie{5.0-54.7},pierwszy trymestr{215.0-4300.0}.Testosteron-0.8 ng/ml {0.06-0.82} Prolaktyna-21.6 ng/ml {6-29.9} Progesteron-1,2 ng/ml faza folikularna{0.2-1.5},faza owulacyjna{0.8-3.0},faza lutealna{1.7-27.0},po menopauzie{7.7-58.6}.Mam 25 lat iod 09.2013-02-2-14 brałam tabletki visanne z powodu torbieli na jajniku
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy