Zapytaj lekarza

7 3 6 , 4 9 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Brak miesiączki i wyniki badań poziomów hormonów

prosze o pomo mam problemy z prl lecze sie i 11mies nie mialam miesiaczki po tab.anty. Dostałam plamienia, a po ok 45dniach 3dniowy okres i pozniej kolejny po 30dniach. robilam badania w 5dc: - fsh 3.11 n. 3.03-8.08, lh 1.95 n. 1.80 - 11.78, estradiol 11 n. 21 -251 wiec niski, PRL 32 n. do 30 pozniej powtarzalam badania w 13dc i estradiol nadal niski 32. kolejno 21 dc progesteron 0,3 n. 0.1 - 0.3, prl 35. 2 dni po okresie 32dc : estradiol 96, progesteron 8.9 normy jak wyżej. co z moim okresem?
KOBIETA, 28 LAT ponad rok temu

Objawy przedwczesnej menopauzy

Lek. Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Konieczne jest rozszerzenie diagnostyki, proszę końiecznie udac sie do lekarza ginekologa.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy