Czy PSA zatruwa organizm?

Witam!PSA-grudzien 2016-18,7ng/ml-PSA-sierpien 2017-19,620ng/ml.USG-wym.gruczolu krokowego 39x58x40mm.Gruczol asymetryczny-i twardy/guz/Czy to kategorycznie okresla,iz jest rak/zlosliwy/?Czy wzrost gruczolu przez 8m-cy jest maly,w normie,duzy itp po 8 m-cach/?Czy PSA zatruwa krew,organizm/?I czy powoduje wzrost kreatyniny we krwi?Prosze o odpowiedz na kazde pytanie.Specjalista nie musi wszystekiego wiedziec.Pozdrawiam-ps-jakie beda konsekwencje,gdy nie bede sie leczyl/prosze dokladnie podac/?Poz
MĘŻCZYZNA, 64 LAT ponad rok temu

Terapia celowana w leczeniu raka

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy