Zapytaj lekarza

7 3 6 , 6 8 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Podejrzenie niedoczynności tarczycy a badania hormonalne

Witam serdecznie, bardzo proszę o interpretację wyników badań tarczycy. Podejrzewam u siebie jej niedoczynność. Mam wiele objawów, m. in. nie mogę za nic schudnąć pomimo ćwiczeń i diety, mam ciągle zimne dłonie i stopy, jestem niemal ciągle zmęczona i mam duże problemy ze snem oraz z okresem. KOBIETA, 24L. TSH: 2.756 mU/L (norma: 0.35-5.5) FT3: 4.42 pg/ml (norma: 2.3-4.2) FT4: 1.26 ng/dl (norma 0.89-1.76) Anty-TG: <15.0 U/ml (norma: 0-40) Anty-TPO: 54.3 (norma: 0-60)
KOBIETA, 24 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

Lek. Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Sadze ze konieczne jest rozszerzenia diagńostyki hormonalnej,proponuje udac sie do lekarza ginekologa. .

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy