Zapytaj lekarza

7 3 7 , 0 3 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wbc, Lym, Mid w wynikach 3-latka

proszę o interpretację wyników 3 latka.WBC 6,33 (5-19);LYM 3,92 (2,3-14,4); MID 0,54 (0,00-0,95); GRA 1,87 (1-8,5); LYM% 62,0 (46-76); MID% 8,4 (0,0-5,0); GRA% 29,6 (20-45); RBC 4,45; (3,9-5,30); HGB 11,6 (9,5-14,1); HCT 34,09 (30-40); MCV 77 (70-84); MCH 26,2 (23-29); MCHC 34,20 (31-35) RDWc 13,30; PLT 252 (150-450); PCT 0,18MPV 7,0 (8-15); PDWc 37,7; ŻELAZO 62 (28-135); OB 22. Ciągle napotykam na inf. o białaczkach u dzieci i strasznie się boję.Pediatra twierdzi, że to przeziębienie.
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu

Plecaczek z krzyżem

Umiejętnie zawiązana chusta to świetny sposób na noszenie niemowlaka. Wiele mam ceni sobie to rozwiązanie. Obejrzyj filmik i dowiedz się, jak wykonać wiązanie plecaczek z krzyżem.

Lek. Izabela Ławnicka
82 poziom zaufania

Witam! Podany wynik morfologii jest prawidłowy dla dziecka w wieku 3 lat. Podwyższony jest poziom OB, przy czym jeśli dziecko jest przeziębione, to jak najbardziej jest to wiarygodna przyczyna. Proszę zaufać pediatrze, który opiekuje się dzieckiem.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy