Zapytaj lekarza

7 4 2 , 0 9 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badań hormonów tarczycy u 21-latki

Mam 21lat, czy z moją tarczycą wszystko w porządku? ft3 3,04 (1,71 - 3,71) ft4 0,92 ( 0,70 -1,48) tsh 1,237 (0,35 - 4,67) anty - tpo <1,0 (<5,61) anty - tg 1,7 (<4,11)
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy