Zapytaj lekarza

7 4 0 , 4 4 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Analiza morfologii krwi 22-latki

Kobieta,22 lata,waga 48,wzrost 164cm.Wyniki morfologii:WBC 3,79(4.3-10),NEUT% 57(45-70),LYMPH% 30.9(20-45),MONO% 9.5(1-10),EO% 2.1(1-5),BASO% 0.5(0-1),NEUT 2.16(1.8-7.7),LYMPH 1.17( 1-4.5),MONO 0.36(0-0.8),EO 0.08(0.04-0.36),BASO 0.02(0- 0.2),RBC 3.97(4-5.2),HGB 12.5(12-16),HCT 36.7(36-46),MCV 92.4(83-103),MCH 31.5(28-34),MCHC 34.1(32-38),RDW-SD 40.4(36-48),RDW-CV 12.3( 11-15), PLT 259(150-350),PDW 16.8(9-17),MPV 12.3(8-12), P-LCR 43.7(13-43), PCT 0.32(0.2-0.4). Bardzo proszę o analizę ;)
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Co o naszym zdrowiu mówi żywa kropla krwi? [Specjalista radzi]

Krew może wiele powiedzieć o naszym zdrowiu, a jeszcze więcej świeżo pobrana, która natychmiast trafia pod mikroskop. Pozwala nam to określić, czy organizm jest zakwaszony, ma odpowiedni poziom wolnych rodników, nie jest obciążony toksynami, pasożytami czy grzybami.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy