Zapytaj lekarza

7 3 7 , 0 4 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badanie krwi w 7. tygodniu ciąży

witam chciala bym sie dowiedziec czy moj wynik Krwi jest prawidłowy jestem w 7tc i troche sie martwie bo pielegniarka nie mogła mi pobrac krwi była gesta i bardzo ciemna:WBC6,1 10^3/UL 4,0-10,0 RBC4,64 10^6U/L 3,7-5,1 HGB13,8G/DL 12,0-16,0
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Czego unikać w ciąży?

Ciąża to wyjątkowy czas w życiu kobiety. Właśnie wtedy powinna ona szczególnie dbać o swoje zdrowie i samopoczucie. Obejrzyj film i dowiedz się, czego powinna unikać kobieta w stanie błogosławionym.

Lek. Marta Gryszkiewicz
84 poziom zaufania

Krew była gęsta i ciemna, gdyż pije Pani zbyt mało wody. Musi Pani spożywać minimum 2 L wody dziennie.

Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, doświadczenie zdobywała w kraju, jak i za granicą.
0
Lek. Marta Gryszkiewicz
84 poziom zaufania

Wynik morfologii nie budzi zastrzeżeń.

Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, doświadczenie zdobywała w kraju, jak i za granicą.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy