Co oznaczają wyniki z 16. dnia cyklu?

witam, prosze o interpretacje wyników: wyniki nr1 16 dzień cyklu przy braniu luteiny z powodu braku miesiaczek: TSH 1,040 (norma 0,27 - 4,2), FT3 3,74 (2,00-4,40), FT4 1,14 (0,93-1,70). Kolejne badania miesiąc po, 16 dzień cyklu bez luteiny TSH 0,51 (0,270-4,200), FT3 3,60 (jak wyzej dla ft3), FT4 1,16 (norma jak wyzej), choruję na insulinoopornosc, PCOS, rozdraznienie, stany depresyjne, nerwosc, brak koncentracji, pamieci, ospałość, zmeczenie, tycie mimo cwiczeń i diety o niskim ig.
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu

Bóle menstruacyjne

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy