Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 2 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badanie poziomu TSH u 34-letniej kobiety

Witam. Panie doktorze mam pytanie dotyczące wyników badań, w grudniu robiłam badania i moje TSH wynosiło 4,240 (gdzie norma 0,270-4,200). Wczoraj robiłam ponownie i TSH jest 5,560 (norma 0,270-4,200) FT3 jest 3,30(2,00-4,40) FT4 jest 1,29(0,93-1,70) ANTY TPO jest 180,70 (0,00 - 34,00) ANTY TG jest 707,30 (0,00 - 115,00) bardzo proszę powiedzieć czy mam się czym marwtić??
KOBIETA, 34 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

Lek. Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Konieczna jest wizyta u lekarza endokrynologa, po badaniu będzie można określić odpowiednie dalsze postępowanie.l

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy