Zapytaj lekarza

7 4 2 , 5 8 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy hypoechogeniczna, unaczyniona zmiana w piersi jest w stanie wchłonąć się sama?

Czy hypoechogeniczna,unaczyniona zmiana w piersi jest w stanie wchłonąć się sama? bez interwencji chirurga? Prosze o pilna odpowiedz :(
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu

Rokowania w raku nerki

Rak nerki stanowi kilka procent wszystkich przypadków nowotworów złośliwych. Częściej wykrywany jest u mężczyzn. Co jeszcze warto wiedzieć o tej chorobie? Dowiedz się więcej o rokowaniach w raku nerki.

Witam. Hypoechogeniczna zmiana to jedynie określenie jak ta zmiana "wypada" na tle pozostałych tkanek. Decyduje badanie kliniczne, ocena danych z wywiadu oraz wyniki badań. Wchłonąć się może przykładowo krwiak. Konieczne jest niestety przebadanie i osobista wizyta ;)

0

Witam,
Ciężko ocenić bez badania klinicznego i samodzielnej oceny obrazu USG. Zapraszam na konsultację: 501784896.
pozdrawiam
dr n med Daniel Maliszewski

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy