Zapytaj lekarza

1 , 0 3 1 , 4 4 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy takie badania są prawidłowe?

FSH 8,88 (faza folikularna 3,85 - 8,78) LH 5,41 ( faza folikularna 2,12 - 10,89) Estradiol 25 (faza folikularna 21-122) Badania robione w 4 dniu cyklu. Czy Są prawidłowe? Co mogą oznaczać ?
KOBIETA, 24 LAT około miesiąca temu

Pierwsza wizyta ginekologiczna przed antykoncepcją

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy