Zapytaj lekarza

7 3 6 , 2 3 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy te wyniki badań świadczą o złej pracy wątroby?

Witam. Moje wyniki badań są nastepujące CRP 3,8 ( 0-0,5), ALT 49 ( 10-41) AST 30 ( 5-31) ALP 80( <105) GGTP 49 ( 5-38) .Czy wyniki swiadczą o złej pracy wątroby ? Liczby w nawisach to normy.
KOBIETA, 46 LAT ponad rok temu

Czynniki ryzyka chorób wątroby

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy