Zapytaj lekarza

7 3 6 , 1 4 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy te wyniki tarczycowe są powodem do niepokoju?

Witam, jestem w 18 4 tygodniu ciąży. Od początku ciąży biorę Euthyrox 88. Wyniki z wczoraj : TSH- 1,7 mIU/I norma 0,27-4,20 mIU/I Ft3- 4,5 pmol/l norma 3,1-6,8 pmol/l Ft4- 15,8 pmol/l norma 12,0-22,0 pmol/l Czy wyniki nadal są prawidłowe ?
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy