Zapytaj lekarza

7 3 6 , 9 0 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy to jest niedoczynność tarczycy?

Czy to jest niedoczynosc tarczycy moje wyniki TSH 3,3(0,27-4,2) FT414,67(12-22) FT3 5,72 (3,1-6,8 TPO 523,9(0-34) TG 13,49(0-115) p/cTSH1,82 drugi wynik 0,20 temp ciala 35 ,4 stp biore Etthyrox od dwuch lat
KOBIETA, 66 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

Lek. Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

wyniki mogą wskazywać na auto immunologiczna chorobę tarczycy Proszę udać się do lekarza endokrynologa

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy