Zapytaj lekarza

7 3 6 , 5 6 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacja wyników 3-latka. Dziecko utyka na prawą nóżkę

CRP - test ilościowy 0,32 mg//L (0-5) Morfologia 18 parametrów: Leukocyty 6 (3,5-10) Erytrocyty 4,83 (3,80-5,80) Hemoglobina 12,7 (11,0-16,5) Hematokryt 38,1 (35-50) MCV 78,92 (80-97) MCH 26,3 (26,5-33,5) MCHC 33,3 (32,0-36,0) Płytki krwi 320 (150-390) Limfocyty 63,11 (25-40) Inne ( Eo. Bazo, Mono) 11 (3-13) Neutrofile 25,92 (50-70) Limfocyty 3,8 (1-4) Inne ( Eo, Bazo, Mono) 0,60 (0,20-1,0) Neutrofile 1,60 (2-7) RDW-CV 13,2 (10,0-15,0) PDW 10,7 (10,0-18,0) MPV 9,2 (6,50-11,0) P-LCR 19,3 OB 9 (15)
ponad rok temu

Parenting.pl

Parenting.pl to nowoczesny portal przeznaczony przede wszystkich dla obecnych i przyszłych rodziców, ale również dla osób zainteresowanych tematyką związanych z rozwojem i zdrowiem dziecka. Serwis posiada bogatą bazę treści.

Redakcja abcZdrowie
82 poziom zaufania

Witam.

Pani synek ma prawidłowe wyniki.

Pozdrawiam.

Redakcja abcZdrowie.pl to zespół doświadczonych i zaangażowanych osób, z których wielu to eksperci z dziedziny medycyny, dla których dbałość o zdrowie to priorytet.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy