Zapytaj lekarza

7 3 6 , 5 8 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak interpretować te wyniki badań hormonalnych?

Witam! Bardzo proszę o interpretację wyników badań hormonalnych. Badania zostały wykonane w 5 dniu cyklu: FSH 4,84 mlU/ml norma 3,03-8,08 LH 2,18 mlU/ml norma 2,39-6,60 Estradiol 58 pg/ml norma 21-251 Progesteron 0,4 ng/ml norma 0,1-0,3 Prolaktyna 11,34 ng/ml norma 5,18-26,53 DHEA 3,47 ng/ml norma 1,20-6,30 Testosteron 26,41 ng/ml norma 10,83-56,94 17-hydroksyprogesteron 1,42 ng/ml norma 0,2-1,3 Kobieta 24 lata
KOBIETA, 24 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy