Zapytaj lekarza

7 3 7 , 0 9 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Proszę o interpretację wyników badania hormonów u 32-latki

Witam, Proszę o interpretacje wyników z badania hormonów w 3 dc. Fsh 7,38 mlU/ml (norma F. Folikularna 3,03-8,08); LH 4,82 mlU/ml (Norma F. Folikularna 2,39-6,60); Estradiol 38 pg/ml (Norma F.folikularna 21-251 ). Z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam ������ ����� ���� � ����� ������ ���� �������� ���� � ���� ������ �� �
KOBIETA, 32 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy