Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać
Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.
Witam,
proszę przesłać mi foto wyżej opisanych zmian .Podaję linki do mojej strony FB :
https://web.facebook.com/drMariuszKaczorowski/
pozdrawiam serdecznie dr Mariusz Kaczorowski
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Co znaczy guz za lewym uchem? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Co oznaczają plamy na skórze u 9-latki? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Co oznacza czerwona swędząca plama na rekach? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Jak pozbyć się kaszaków na jadrach? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Czy myszkę na skórze trzeba usunąć? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Co oznacza obecność znamienia melanocytarnego w obrębie skóry? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Czy można stosować Azycynę w obecności naczynek na twarzy? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Jak leczyć zmianę skórną na czole? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Czy włosy wrócą do dawnego stanu? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
- Jak opatrzyć oparzenia na ciele? – odpowiada Dr Mariusz Kaczorowski
artykuły
Poparzenia oka
Poparzenie oka jest rzadkim, lecz poważnym problem
Koronawirus. Pokrzywka po COVID-19 zmieniła życie 21-latki w piekło. "Widok mojej skóry przygnębia"
Monika przeszła zakażenie koronawirusem łagodnie.
10 zaskakujących sposobów, żeby zajść w ciążę
Czy ciąża bez stosunku jest możliwa? Większość pow