Prośba o interpretację wyników badania krwi u 18-latki

Proszę o interpretacje: WBC 4,53 tys/ul*[3,8-10]~,RBC 4,64 mln/ul*[3,7-5,1]~,HGB 13,7 g/dl*[12-16]~,HCT 39,0 % *[37-47]~,MCV 84,10 fl*[80-99]~,MCH 29,50 pg*[27-35]~,MCHC 35,10 g/dl[32-37]~,PLT 271,0 tys/ul*[140-440]~,LYMPH% 54,5 % *[20-45]H,MONO% 11,0 % *[2-10]H,NEUT% 32,30 % *[40-70]L,EO% 1,5 % *[1-5]~,BASO% 0,7 % *[0-2]~,LYMPH
KOBIETA, 18 LAT ponad rok temu

Badania krwi - żelazo

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy