Zapytaj lekarza

7 4 3 , 0 9 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik badań hormonalnych a nadmierne owłosienie, wypadanie włosów i trądzik

Witam, chciałabym skonsultować wyniki badań gdyż do wizyty u ginekologa pozostało sporo czasu a nie wiem czy powinnam sie obawiać o swoje zdrowie, badania w 5 dc:FSH 4.59 mIU/ml norma f.pęcherzykowa 3,5-12,5, LH 7.53 norma f.pęch. 2,4-12,6, Estradiol 38,6 pg/ml norma f.pęcherzykowa 12,5-166,Testosteron 25,57 ng/dl norma 8,01-49,86,SHBG 82,3 nmol/ norma 32,40-128,00,mam lekkie nadmierne owłosienie, problem z wypadaniem włosów,trądzik, miesiaczki co 28-38 dni,niedowaga, mam 20 lat.Z góry dziękuję
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu

Dzieci palących matek

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy