Zapytaj lekarza

7 3 9 , 8 5 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik badań tarczycy i TSH

Witam. Wynik tarczycy wyszedł mi 5.03do normy 0,27-4,20. zrobiłam dodatkowe badanie FT3 3,08 do zakresu 2,00-4,40 FT4 1,25 do zakresu 0,93-1,70 i anty-TPO 7 do zakresu 0-34. mam 23 lata i co moze byc powodem tego wyniku tsh.
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy