Zapytaj lekarza

7 4 0 , 4 6 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik poziomu TSH, fT3 i fT4

Witam . Mój wynik TSH wynosi 5,76 (0,27- 4.20), FT3 - 4,24 (2,00-4,40), FT4-1,12 (0,93-1,70). Czy moje wyniki są dobre???????????????
KOBIETA, 28 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy