Zapytaj lekarza

7 4 0 , 2 3 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy wskazują one na niedoczynność?

Witam, Proszę o interpretację moich wyników TSH: 2,750 (zakres 0,270 - 4,200), FT3: 2,45 (zakres 2,00 - 4,40), FT4: 1,05 (zakres 0,93 -1,70), ATPO: 282,2 (zakres <34,0), ATG: 19,00 (zakres <115,00). Czy wskazują one na niedoczynność i czy jest konieczna wizyta u lekarza? Dziękuję
KOBIETA, 37 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy