Zapytaj lekarza

7 4 0 , 8 8 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy te wyniki tarczycowe są poprawne?

Lekarz rodzinny i dermatolog skierowali mnie abym zrobiła badanie tarczycy. Bardzo proszę o informację, czy wyniki badań są prawidłowe: TSH 1,200 uIU/mL (0,270 — 4,200) FT3 3,65 pg/ml (2,00 — 4,40) FT4 1,36 ng/dl (0,93 — 1,70) P/c przeciw peroksydazie tarczycowej (ATPO) (O09) 10,0 IU/ml (< 34,0) P/c antytyreoglobulinowe (ATG) (O18) 12,46 IU/ml (< 115,00 )
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy