Zapytaj lekarza

7 3 6 , 6 2 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik LH i FSH w 19. tygodniu ciąży

czy wyniki LH i FSH robione w 19 dniu cyklu sa w normie? niestety wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien a strasznie sie niepokoje tymi wynikami. bardzo prosze o opinie, czy wszystko jest w normie. Dziekuje! LH 14,62 mlU/ml faza folikularna: 1,9-12,5 srodek cyklu 8,7-76,3 faza lutealna: 0,5-16,9 kobiety ciezarne: 0,1-1,5 po menopauzie 15,9-54 FSH wynik: 3.34 mlU/ml faza folikularna: 2,5-10,2 srodek cyklu : 3,4-33,4 faza lutealna: 1,4-8,1 kobiety ciezarne: do 0,3 po menopauzie 23-116,3
KOBIETA, 26 LAT ponad rok temu

Suplementy diety w menopauzie

Menopauza to jeden z najtrudniejszych okresów w życiu kobiety. Jak sobie radzić w tym czasie? Na pewno warto zmienić tryb życia, a przede wszystkim dietę. Obejrzyj film i dowiedz się więcej o suplementach diety w menopauzie.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy