Zapytaj lekarza

7 3 6 , 7 3 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania hormonów u 37-latki

witam proszę o wyjaśnienie wyniku Estradiol(E2)(k99) 22,79pg[ml Faza Faza folikularna 12,5-166 Faza owulacji 85,8-498 Faza lutealna43,8-211 okres 5,00-54Pomenopauzalny215-4300 a Luteotropina(LH)(L67) 7,97mlu[ml Faza Folikularna1,9-12,5 Faza owulacyjna 8,7-76,3 Faza lutealna1,5-9lutealna Folikulotropina(FSH)(L65) 16,49 mlu[ml Faza Folikularna2,5-10,2 Faza owulacyjna 3,4-33,4 Faza lutealna1,5-9,1
KOBIETA, 37 LAT ponad rok temu

Bóle owulacyjne

Renata GrzechociĹska
78 poziom zaufania

Witam.
Nie podała Pani w jakim dniu cyklu wykonywała Pani badanie, dlatego nie można odnieść się do wyniku.
Pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy