Zapytaj lekarza

7 3 6 , 1 1 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Zawroty głowy i wyniki badań hormonów tarczycy

Witam, Kilka razy w roku mam nawracające, kilku-kilkunasto dniowe zawroty głowy, puls na poziomie ok.50, ciśnienie w normie. Wiek 38 lat, kobieta. Poziom hemoglobiny poniżej normy lub w najniższej normie, żelazo i wit. B 12 w porządku. Ostatnio przebadana tarczyca z wynikami: TSH 1,26(0,3-4), FT3-5,1 (3,5-6,5), FT4 18,0 (10,5-23,0)ATG-68,8(<60), ATPO 119,7 (0-60). Ferrytyna 26 (10-291). Ostatnio zawroty głowy i lekkie nudności, które ustępują tylko w pozycji leżącej są bardzo przykre.
KOBIETA, 38 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy