Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać
Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.
Oj,Oj musiał bym zobaczyć Twoje wszystkie badania,rozpoznania,dotychczasowe leczenie itd. No i sam musiał bym Cie zbadać
Do laryngologa.
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Stwierdzona astma oskrzelowa przewlekła u dziecka – odpowiada Lek. Izabela Ławnicka
- Problem z oddychaniem i oskrzelowy kaszel – odpowiada Lek. Ryszard Chalecki
- Astma oskrzelowa i ucisk w klatce piersiowej – odpowiada Lek. Katarzyna Szymczak
- Przewlekły kaszel i astma oskrzelowa – odpowiada Lek. Marcin Koncewicz
- Astma oskrzelowa a tycie – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Uporczywy kaszel przy astmie oskrzelowej – odpowiada Lek. Ryszard Chalecki
- Astma czy zapalenie zatok? – odpowiada Lek. Magdalena Parys
- Astma oskrzelowa i kaszel a alergia – odpowiada Magdalena StusiĹska
- Kaszel i ból w klatce piersiowej – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Ból w klatce piersiowej i astma – odpowiada Lek. Ryszard Chalecki
artykuły
Zapalenie oskrzeli - przyczyny, objawy, leczenie
Zapalenie oskrzeli to choroba obejmująca układ odd
Dziennik covidowy. "Najgorsza była niepewność, ile to potrwa i kiedy się skończy"
Chorowałam na COVID 12 dni. Zaczęło się od bólu pl
Tomasz Wyka opowiada o 26 ciężkich dniach walki z COVID-19. Ratował się na własną rękę
COVID-19 zabrał mu ponad 26 dni z życia. Wyzdrowia